за нас

Основна дейност на Бяла мания е внос на бяла техника. През 1992 година започнахме да внасяме от Австрия, а след това от Германия и Холандия. Нашата фирма е сред първите внасящи бяла техника от Япония.

В момента при нас можете да намерите нови уреди с транспортни дефекти от Германия и Австрия. Концентрирали сме се върху вноса на нови модели електроуреди, които имат леки козметични забележки или нарушен търговски вид, вследствие на което можем да предложим изключително атрактивни цени.

Под нарушен търговски вид, респективно транспортен дефект се разбира незначително нарушени опаковки или изменение на някои елементи или декоративни покрития, като те в никакъв случай не нарушават функционалността, изправността и сигурността на уреда.

20171001_111303 - Копие

По този начин стоките ни стават напълно достъпни за българския потребител и той получава модерни, изключително висок клас електроуреди произведени за западноевропейския пазар на цени от 50 до 80 процента от пазарната им стойност.

Всички уреди се предлагат с гаранционно и след гаранционно обслужване.  Дългогодишния опит на фирмата в тази дейност, ни дава самочувствие на професионалисти в това което правим.